Chato Tani

Hyr ne Forum


PLATFORMAT PËR CHAT

Pak më poshtë do gjeni 3 platforma te ndryshme ku mund te chatosh. Te shoqeruar me ikonen perkatese se nga cila pajisje mund te chatosh! Zgjidh ate qe ty te pelqen me shumë.

Lidhu në chat

Lidhu në chat

Lidhu në chat


RREGULLORJA

Te nderuar Chatues, ju lutem respektoni regullat ne vijim qe te mos deboheni nga CHATI.

Ju lutem lexoni me kujdes këto rregulla.

netedy@undheti.al


PYETJET MË TË SHPESHTA

Këtu kemi listuar disa nga pyetjet që janë parashtruar më së shpeshti nga përdoruesit tanë. Nëse ju keni ndonjë pyetje që nuk është e listuar më poshtë ju mund të kontaktoni nëpermjet formës se kontaktit duke klikuar KËTU, ose në chat duke hyrë në kanalin ndihmë me komandën:
/join #ndihme


Si mund te kyqem ne chat nepermjet mIRC, Androirc,Irccloud?

Për tu lidhur nga mIRC,AndroIrc,Irccloud në CHAT-in tonë ju lutem përdorni këtë address: irc.netedy.com dhe PORT: 6667, ju mund të përdoni mënyren e sigurt për tu kyçur në chat me ssl duke përdorur portin: +6697


Si mund ta regjistroj nickun?

Për shkak të keqpërdorimeve regjistrimi i Nick-ave është i bllokuar nga ana juaj, Ju mund të kontaktoni ndonjërin nga Adminat në CHAT në kanalin #ndihme dhe do të ju ndihmojnë për ta regjistruar Nick-un tuaj.


Si mund te ankohem nese jam larguar padrejtesisht nga Chati?

Nëse ju mendoni që ndonjë Admin ose Operator ju ka larguar padrejtësisht nga CHAT-i ju mund të na kontaktoni duke plotsuar formularin që gjendet më poshtë ose duke klikuar KËTU. Nëse ju posedoni screen shot mund ta uploadoni në ndonjë faqe dhe të na bashkangjitni linkun tek mesazhi që do të dërgoni.


A mundet dikush të lexoj bisedat e mia?

Bisedat qu ju bëni janë të encryptuara, dhe nuk mund të lexohen nga ndonjë ndërmjetës, asnjë bised e juaja nuk ruhet në serverët tanë.


Undheti.al: Aty ku flitet Shqip dhe vetëm Shqip!

Qëllimi jonë është bashkimi i të gjithë Shqiptarevë në një rrjet të vetëm.

Qëllimi ynë

Undheti.al një vend argëtimi dhe i sigurt njohjesh online.

Argëtim

Miliona mesazhe shkembehen cdo vit në platformen Undheti.al

Anonimitet të Plotë

Siguria e përdureseve tanë është përparësia jonë kryesore.

Privatsia

Siguria e përdureseve tanë është përparësia jonë kryesore.


KONTAKT

Nëse keni problem në kyçje ose jeni të përjashtuar nga Chati , dergoni arsyen qe lexoni, IP adresen si dhe nickun qe perdorni ne chat ne emailin tonë netedy@undheti.al dhe ju lutemi shënoni detaje të sakta nëse pritni që t`ju përgjigjemi…

Nëse ju prisni një përgjigje nga ana jonë ju lutem përdorni E-mail të saktë.


Undheti.al

Netedy Chat – Kosova Chat – KosovaChat – Chat Kosovar – Chat Shqiptar – Chat Shqip – Shqiperia Chat – Undheti.al Phone.

Designed by Divinohost